superior

Allotjament

Hyatt fa renéixer l’històric hotel Princesa Sofia de Barcelona

L’emblemàtic hotel Princesa Sofia, -després Sofia-  de la ciutat Comtal té una nova vida transformat en el Grand Hyatt Barcelona. La marca nord-americana ha convertit en un nou establiment de luxe l’antic hotel que ha passat per diverses mans la darrera dècada.

L’obertura de portes s’ha produït aquest mes d’abril després d’una remodelació a fons de l’última versió de l’hotel Sofia que ha costat 20 milions d’euros. Blasson i Axa, corporacions que inclouen gestió de patrimoni immobiliari, el van comprar fa només un any per 180 milions d’euros.

Hyatt està creixent de manera ràpida a Espanya on compta amb 50 propietats repartides entre vuit marques diferents, amb unes 13.000 habitacions. Segons ha assegurat la companyia, representen la quarta cartera hotelera més gran del país en nombre d’habitacions.

Aquest hotel suma 465 habitacions, incloent 49 suites. També té quatre restaurants, un spa i 3.400 metres quadrats de sales per a reunions. Està orientat al turisme de negocis. Com a novetat destaca el futur fitxatge del xef Dani García que obrirà el restaurant Leña a finals d’any. Per prestar el servei que Hyatt té previst oferir en aquest establiment ha reforçat el personal amb desenes de noves incorporacions arribant a una plantilla de 400 persones.

Articles relacionats

Back to top button