superior

Transport

La pressió sobre Ouigo pels baixos preus

El Govern critica obertament les tarifes reduïdes que ofereix l’operadora Ouigo als trens d’alta velocitat a Espanya. El ministre de Transports, Óscar Puente, s’ha manifestat públicament de manera poc habitual entrant en una guerra dialèctica contra la companyia.

Acusa Ouigo de dúmping amb la seva política de preus que perjudica el sistema de l’Alta Velocitat Espanyola. Puente està convençut que l’operadora francesa ven els bitllets per sota de cost i provoca una competència deslleial. Assegura que quan es coneguin els resultats financers de la companyia es veurà que no és possible generar benefici amb aquests preus i que l’única cosa que s’aconsegueix és perjudicar la resta d’operadors. Fins i tot arriba a especular que Ouigo està endarrerint la publicació dels resultats econòmics.

Per l’altra banda, Ouigo defensa la seva política de màrqueting i anuncia que seguirà amb els preus baixos. Des del 2021, quan es va incorporar a la lliure competència de l’alta velocitat a Espanya, la seva estratègia per aconseguir la rendibilitat passa per una ocupació alta dels trens.

Articles relacionats

Back to top button