superior

Transport

Els aeroports espanyols ofereixen el pitjor WiFi d’Europa

Els passatgers d’aeroports espanyols només compten amb 15 minuts de connexió a la xarxa WiFi de forma gratuïta.  Pràcticament la meitat dels principals aeroports europeus l’ofereixen gratuït i il•limitat.

Segons un estudi portal Skyscanner, especialitzat a comparar vols, Espanya ofereix poc temps gratuït i la resta de temps el preu d’accés a internet és excessiu. L’estudi descobreix que un terç dels enquestats estarien disposats a pagar fins a un euro a l’hora per l’ús de la connexió WiFi, però a Espanya el preu és de 5,50€.

Més del 70% dels passatgers dels aeroports afirmen que disposar amb connexió és “important” o “molt important”. El 96% dels passatgers enquestats  creuen que els aeroports haurien de donar internet il•limitat gratis.

Països com Rússia o Itàlia ofereixen connexió sense fil gratuïta i il•limitada, mentre que Turquia, França, Alemanya o Regne Unit avantatgen en aquest aspecte als aeroports espanyols. Només l’aeroport de Berlín (Tegel) i el d’Istanbul (Sabinha Gökçen) inclosos en els 50 més transitats no tenen xarxa gratuïta, encara que la connexió és més barata que l’oferta espanyola. Aquells que no ofereixen accés il•limitat superen amb escreix l’oferta espanyola.

Els enquestats utilitzen la connexió per parlar amb familiars i amics (33%), passar l’estona (30%), llegir els seus e-mails (22%), accedir a les xarxes socials (10%) o per temes de treball (5%).

Articles relacionats

Back to top button