superior

AAVV i TTOOEmpresesTransport

Ryanair distribuirà a través d’agències de viatges

Ryanair ha tancat un acord amb Amadeus que permet a les agències de viatges accedir a les tarifes i serveis de l’aerolínia. A les agències usuàries d’Amadeus no se’ls aplicarà cap recàrrec i les tarifes seran les mateixes que les publicades en la web de Ryanair i en altres canals de distribució.

L’aerolínia irlandesa ha modificat la seva estratègia i s’integra en un GDS malgrat haver-se negat reiteradament a incorporar-se en aquest tipus de plataformes, que va abandonar fa més de deu anys. A partir de l’1 de novembre els vols de la companyia estaran en Amadeus.

Gràcies a aquest acord, les noves tarifes Business Plus de Ryanair -paquet personalitzat per al segment dels viatges d’empresa- també estaran disponibles en Amadeus. El canvi de rumb de Michael O’Leary, CEO de Ryanair, és evident. Després d’entrar en pèrdues l’any passat ha iniciat l’aproximació a les agències de viatges per captar més vendes. Al març va tancar un acord amb Travelport (Galileo) líder en el Regne Unit i ara amb Amadeus, capdavanter a Espanya i Europa.

La recerca de clients en el segment de viatges d’empresa permetent flexibilitat a l’hora de realitzar canvis de bitllets, facturar una maleta de fins a 20 kg, donar accés preferent en els controls i seients Premium, són exemples de la deriva que està aplicant la companyia per aconseguir ampliar la tipologia de passatgers. Michael O’Leary ha declarat que “aquest acord millorarà l’accés de viatgers de negocis, companyies i empreses de gestió de viatges a les nostres tarifes reduïdes i a la major xarxa de rutes d’Europa”.

Més de 70 aerolínies de baix cost distribueixen les seves tarifes a través del sistema Amadeus. Ryanair opera més d’1.600 vols diaris des de 69 bases, connectant 186 destinacions en 30 països, i compta amb una flota de 300 noves aeronaus Boeing 737-800. Recentment, va anunciar demanats en ferm de 280 noves aeronaus Boeing 737 i la possibilitat d’adquirir altres 100 Boeing més. La lowcost produeix un tràfic de 86 milions de viatgers aquest any i pretén superar els 150 milions de passatgers anuals en 2024.

Articles relacionats

Back to top button