superior

AAVV i TTOOEmpreses

TUI farà una ampliació de capital per 1.100 milions

La companyia TUI Group s’ha vist obligada a prendre mesures per estabilitzar la seva comptabilitat i millorar la situació dels interessos del seu deute. Ha aprovat llançar una ampliació de capital de 1.100 milions.

Després de rebre diversos préstecs de el govern alemany per salvar la companyia el grup vol reduir els costos d’interessos d’aquest deute gràcies a l’ampliació de capital. TUI ha comptat amb 5.000 milions d’injecció governamental.

L’ampliació de capital es realitza mitjançant l’oferiment de mig milió d’accions que s’adjudicaran amb drets de subscripció a raó de 10 accions per cada 21 existents.

El passat mes d’abril TUI necessitava liquiditat i ja es va veure obligada a emetre bons per valor d’uns 400 milions per intentar pagar part del deute que li complia en breu. I a Espanya, el mateix mes d’abril la companyia va arribar a un acord per aplicar un Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) al 15% de la plantilla.

Els directius del grup són optimistes amb el futur. Creuen que la reactivació de la indústria turística els permetrà remuntar econòmicament i entrar amb la companyia en el camí de la recuperació. El forat de l’operador turístic és majúscul, va tancar l’últim exercici amb un deute de 7.200 milions d’euros.

Articles relacionats

Back to top button