superior

Destinacions

Alemanya presenta a Barcelona la seva oferta German. Local. Culture.

L’Oficina Nacional Alemanya de Turisme (ONAT) ha presentat en el Recinte Modernista de Sant Pau la seva oferta global per aquesta temporada. Barcelona ha estat l’única ciutat de l’Estat on s’ha fet aquest esdeveniment que ha tingut tres moments destacats. El primer ha estat una presentació al món turístic professional i ha servit també per un retrobament presencial després de la pandèmia.

Ulrike Bohnet, directora de l’ONAT per Espanya i Portugal durant la presentació de l’oferta alemanya al Recinte Modernista de Sant Pau

El segon va ser un petit concert que va tenir lloc a l’auditori del Recinte Modernista. Es tractava de festejar els 250 anys del naixement de Ludwig van Beethoven, efemèride que va tenir lloc l’any passat, però que la pandèmia va interrompre i va impedir que es celebressin tots els actes previstos i per això s’han allargat fins aquest 2021. El concert, a càrrec de l’Ensemble Praeteritum de Madrid, es va fer amb la col·laboració de la Fundació Goethe, entitat que promou les relacions culturals entre Espanya i Alemanya.

Finalment, va tenir lloc l’esdeveniment “Alemanya més a prop de tu”, dirigit al públic final. Durant tot un dissabte, es van desenvolupar un seguit d’activitats dirigides a les famílies que prèviament s’havien d’inscriure de forma gratuïta. Així, el Recinte va acollir diferents facetes de les ciutats alemanyes, tradicions, artesanies, manufactures, gastronomia, cultura, jocs, etc.

German. Local. Culture. és una promoció genèrica que compte amb la presència de la ciutat de Berlin i de la zona del Rin Romàntic. La idea és que el públic conegui l’autèntica vida alemanya, llocs nous per descobrir i altres ciutats alemanyes, més petites i menys conegudes, però plenes d’opcions culturals, gastronòmiques i naturals en la línia del que està demanant el turista postpandèmic. Així, la zona del Rin Romàntic amb els seus 67 quilòmetres de Patrimoni de la Humanitat, de Bingen i Rüdesheim fins a Koblenz van ser protagonistes amb els seus castells, zones vitivinícoles i una naturalesa plena de joies culturals. Per la seva banda Berlín va presentar-se com una ciutat amb barris molt diferenciats i amb una vida pròpia, una de les característiques de la capital alemanya.

També es va destacar que aquest any tornen els tradicionals mercats de Nadal, una de les opcions turístiques més demanades pel públic.
Teniu més informació sobre les opcions del turisme alemany AQUÍ.

Articles relacionats

Back to top button