superior

Empreses

COMUNICATUR incrementa un 39% el nombre de visitants

Durant el 2010 els professionals del turisme han llegit 413.630 pàgines notícies del portal Comunicatur.info, un 25% més que en 2009, i han generat 1.162.689 hits/impactes.

En els darrers dotze mesos, més de 38 mil professionals han confiat en Comunicatur.info per informar-se, el que ha suposat un increment del 38,9% respecte l’any anterior. Aquestes dades situen COMUNICATUR com el primer mitjà de comunicació turística per a Catalunya i amb major penetració en el sector professional.

El butlletí electrònic de notícies que es distribueix cada quinze dies a més de 10.000 contactes d’empreses i institucions del sector turístic també s’ha consolidat com una de les principals vies d’informació de la comunitat turística. La seva àmplia distribució entre agències de viatges, centrals de reserves, hotels, apartaments, cases rurals, càmpings, empreses d’activitats turístiques i complementàries, sector MICE, transport, universitats, associacions sectorials, institucions, administracions, etc ha contribuït ha posicionar-lo com una eina que ofereix informació i coneixement de valor als professionals.

En 2011 nova temporada del "Debat Comunicatur" a televisió

L’espai televisiu del portal Comunicatur.info torna en 2011 amb nous convidats. El programa l’emet per la TDT Canal Català Maresme i també es pot seguir a través d’un canal propi a Youtube (www.youtube.com/comunicatur). En les dues últimes temporades el programa va ampliar la seva cobertura fins arribar a més de 4 milions d’espectadors potencials a Catalunya gràcies a la distribució realitzada pel consorci audiovisual Comunicàlia que el va oferir a gairebé 50 televisions locals i comarcals catalanes.

El “Debat Comunicatur”, produït per COMUNICATUR i la productora Wai Entertainment, està conduït per la periodista Carme Ayala i entre l’equip habitual de col•laboradors hi ha l’assessor turístic i director de la consultora Meta8, Jordi Blanch; el periodista turístic i editor de Campireport, Agustí Valls i el director institucional de Comunicatur, Enric Domingo.

Back to top button