DestinacionsFormació

Nous punts d’informació turística al Bages

La comarca del Bages, emmarcada en la marca turística Paisatges Barcelona de la Diputació de Barcelona, ja disposa de 30 nous punts d’informació turística (PIT). Se sumen així als altres 75 existents i confirma al Bages com una comarca que s’està obrint amb fermesa cap el turisme.

El projecte de dotar de PIT a cada comarca està impulsat per la Diputació de Barcelona i aconsegueix així que entitats i equipaments, serveis, comerços, etc. de caràcter públic i privat prenguin consciència de la importància del turisme, convertint-se en prescriptors del seu propi territori. Per això, l’acreditació arriba després d’un curs de cinc sessions, que ajuda a ser coneixedors de l’oferta i els serveis turístics de tota la comarca. Al mateix temps, la Diputació dota als PIT d’eines que permeten informar, orientar i acompanyar als visitants durant la seva estada. Entre els punts d’informació turística que existeixen al Bages hi trobem biblioteques, allotjaments, empreses de turisme, ajuntaments o comerços.

L’acte d’entrega dels distintius va tenir lloc al Museu de la Tècnica de Manresa i va ser el diputat de turisme de la Diputació de Barcelona, Miquel Sàmper qui els va lliurar.
També és va donar el segell de compromís per la sostenibilitat Biosphere.
Es de destacar que els acreditats del Bages obtenen una doble acreditació, ja que també esdevenen centres col·laboradors o adherits al Geoparc Mundial Unesco de la Catalunya Central (Veure informació del Geoparc a Comunicatur).

Articles relacionats

Back to top button