superior

Destinacions

5,1 milions d’euros per a promoció de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona destinarà un total de 5,1 milions d’euros de pressupost aquest 2010; 4,1 seran per a la marca Costa Daurada, un 22% més que l’any passat, i 1 milió serà per a Terres de l’Ebre, per a la promoció turística de la zona.

Aquest mes de març s’han presentat les línies estratègiques del Patronat per a 2010, entre les quals cal destacar la consolidació de l’acord de col•laboració amb Ryanair, que permet mantenir les connexions de la companyia amb l’aeroport de Reus i incrementar la seva activitat.

El Patronat també ha acordat reduir a la meitat la seva presència en fires turístiques i apostar més per obtenir clients potencials a través d’internet. Una altra dada que ha posat de manifest ha estat que el 2009 el turisme a la Costa Daurada va baixar un 10%.

Aquest any també es vol consolidar i mantenir els mercats rus i britànic i intentar recuperar l’alemany, que s’ha anat perdent amb els anys, per això un dels temes pendents a treballar a través de l’aeroport de Reus, serà precisament aquest. També s’ha posat de manifest la importància de consolidar el turisme de proximitat./Ag EP

Back to top button