superior

Fires i CongressosFormació

El III Forum Turistic desvetllarà les claus del Turisme del futur els dies 15 i 16 d’abril a Barcelona

La III edició del congrés Forum Turistic —organitzat per Barcelona Digital Centre Tecnològic— mostrarà sota el títol “Turisme del futur”, com l’impacte de la tecnologia està dibuixant un nou escenari de negoci en el sector turístic. El congrés, que se celebrarà a Barcelona els propers dies 15 i 16 d’abril, compta amb Comunicatur com Mediapartner. Les inscripcions per assistir presencialment i de forma gratuïta a les sessions ja estan obertes.

Els pilars de la innovació del futur, les claus de l’èxit del turisme col·laboratiu 2.0, Smart Destination & Smart Tourism: tecnologia, turisme i desenvolupament econòmic local, les principals tendències per a la desconcentració de destinacions turístiques, Big Data & Big Opportunities, R&D: future trends and predictions o la creació de nous mercats seran alguns dels temes que es tractaran a través dels diferents debats, taules rodones i conferències en aquesta tercera edició del Forum Turistic per mostrar com serà el turisme del futur.

Entre els casos d’èxit es parlarà de “Slow Tourism”, l’aposta de Nova Zelanda per un turisme sostenible. La ponència anirà a càrrec de Simon Milne, qui explicarà com aquest país està apostant per la innovació i per l’ús de les noves tecnologies per generar un desenvolupament econòmic sostenible i respectuós amb les comunitats locals.

Pel que fa les tendències del futur, Jeroen Oskam, gerent del Programa de l’Institut Europeu del Turisme del Futur a Stenden University, serà l’encarregat de mostrar cap a on va el sector de la distribució a través de la xerrada “OTA, Brand.com o Google? Idees sobre la distribució hotelera en 2020”.

Respecte a Social Media, Pablo Foncillas, professor de Direcció Comercial de l’IESE, mostrarà als assistents quins són els 4 passos imprescindibles en Social Media per connectar emocionalment amb els consumidors, així com com desenvolupar un pla efectiu en les xarxes socials.

Per conèixer més sobre el III Forum Turistic, així com descarregar el programa complet del congrés: www.forumturistic.com

Articles relacionats

Back to top button