superior

Fires i Congressos

La gastronomia tradicional i d’avantguarda al saló B-Travel

B-Travel, el renovat Saló Internacional del Turisme a Catalunya que se celebrarà del 17 al 19 d’abril al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, proposa aquest any un atractiu viatge gastronòmic. A l’espai B-Delicious, es podran assaborir els plats més tradicionals de la cuina catalana i les creacions més avantguardistes de restaurants amb estrella Michelin.

En total, l’espai reuneix l’oferta de més de 70 empreses, restaurants, destinacions i entitats. Els visitants de B-Travel podran descobrir, a través del paladar i amb degustacions a partir d’un euro, els atractius turístics de diferents poblacions de Girona, Tarragona, Barcelona i Lleida. Entre altres delícies, es podran assaborir plats típics d’Arenys de Mar, Argentona, al Penedès, el Bages, el Berguedà, el Garraf, uns quants municipis de la comarca de la Selva (Sils, Hostalric, Vilobí d’Onyar, Empúries), la Costa Brava, el Pirineu de Girona i Sant Feliu de Guíxols.

També es degustaran una gran varietat de creacions culinàries contemporànies, elaborades per restaurants amb estrella Michelin com Els Brancs, Les Magnòlies, Les Cols, Ca L’Arpa, Tinars, Ca L’Enric i Casamar. A més, per als amants de l’enoturisme, hi haurà tasts de vins, caves, licors i cerveses artesanes.

En aquesta edició, la zona B-Delicious, que compta amb la col·laboració de Incatis, s’obre al món i oferirà així mateix degustacions de la cuina tradicional de Grècia, Itàlia i l’Iran.

Destinacions B-Delicious
A més d’aquest espai per assaborir el millor de la cuina tradicional, els amants de la bona taula trobaran enguany a B-Travel nombroses propostes turístiques per descobrir, durant les properes vacances, nous pobles, ciutats i països a través de la seva gastronomia.

Els visitants podran informar-se de les rutes del vi i l’oferta gastronòmica que ofereixen la majoria de comunitats autònomes, especialment les Illes Balears, Andalusia, Aragó, Madrid, Galícia, Múrcia o Catalunya, i alguns països que es posicionen com a destinació B-Delicious: és el cas, per exemple, de l’Argentina, la península d’Istria o la regió francesa del Gers-Gascuña, entre d’altres.

Descomptes a restaurants
Coincidint amb la celebració de B-Travel, Barcelona viurà també la festa del turisme a través de la gastronomia. Una selecció de 18 restaurants de la ciutat, que formen part del Gremi de Restauració de Barcelona, oferiran als visitants del saló i els seus expositors descomptes del 10% sobre el preu de la carta.

Els establiments adherits són: La Font de Prades, Agüelo 013, Amaya, Attic, Ca l’Isidre, Can Ramonet, Citrus, Daps El Cangrejo Loco, El Nou Ramonet, Farga Gran Via, La Fonda del Port Olímpic, L’Arrosseria Xàtiva Gràcia, L’Arroseria Xàtiva Les Corts, Marítim Restaurant, Les Quinze Nits, Shoko i Windsor. /Noticia emesa per B-Travel

Articles relacionats

Back to top button