superior

Aeri

L’aeroport del Prat tindrà un camp de golf per atreure passatgers

L’aeroport del Prat traurà a concurs a finals d’aquest any la creació d’un camp de golf al costat de les instal•lacions aeroportuàries que tindrà com a objectiu atreure a Barcelona passatgers de connexió, així com donar servei als aficionats a aquest esport a l’àrea metropolitana, segons ha confirmat AENA.

La directora comercial de l’aeroport del Prat, Maribel Pardo ha explicat que "pot donar servei a un passatger de connexió que aterra a Barcelona i que pot jugar mentre no surt el seu següent vol, o a executius de l’entorn i aficionats al golf". El camp s’ubicaria en el corredor litoral del Prat, entre la tercera pista de l’aeroport i la platja i tindrà una zona de restauració.

Segons Pardo, l’objectiu és que l’aeroport disposi de serveis de qualitat com el gimnàs de la terminal T-1 o les sales VIP, que el diferenciïn d’altres instal•lacions i suposin un valor afegit "perquè els passatgers elegeixin El Prat per davant d’altres aeroports".

AENA projectaria la creació del camp en part dels terrenys que antigament ocupava el Real Club de Golf del Prat, que va tancar les portes fa una dècada per l’ampliació de l’aeroport. Segons Pardo, la previsió és que a finals d’aquest any surti a concurs la gestió de 180.000 metres quadrats que inclouen l’antiga casa-club del golf, un edifici catalogat dels anys 60, per a la creació d’un camp de golf de nou forats i d’una escola de golf.

Els plans d’AENA passen per adjudicar la concessió del camp de golf durant l’any que ve i tenir en servei la instal•lació durant l’estiu de 2014./Ag EP

Back to top button