superior

Destinacions

Sitges, escenari del videclip de “La Roja”

L’escola Miquel Utrillo, el Passeig de la Ribera, la platja, carrers del casc antic i l’església parroquial, a la plaça del Baluard són alguns dels indrets on David Bisbal i el duo Cali & el Dandee gravaran el vídeoclip de la cançó de la selecció espanyola de futbol amb motiu de l’Eurocopa 2012.

La productora responsable del videoclip de la cançó “No hay dos sin tres”, Laiguana, ha comptat amb la col•laboració dels ciutadans que també apareixeran en el videoclip. La coordinació del rodatge a Sitges ha anat a càrrec de la Sitges Film Office, programa de l’Agència de Promoció Turisme de Sitges.

Sens dubte, una bona promoció turística per a un municipi actiu i que, malgrat la seva maduresa, ofereix al llarg de l’any múltiples iniciatives perquè els seus visitants sempre trobin coses a fer.

Activitats a dojo

La recerca de noves fórmules de promoció ha fet que últimament Sitges tingui un calendari on les activitats se succeeixen una rera l’altra. La gastronomia i el mar en són elements clau.

La Ruta del Xató, el Sitges tapa a tapa -que ha tancat la seva segona edició amb 21.000 racions servides, 6.000 més que en 2011-, la campanya 10 dies d’arrossos a Sitges amb Inedit, on 12 restaurants proposen un menú amb 12 receptes diferents basades en arròs i acompanyats de cervesa; i la darrera, la segona edició del Ginfestival, que inclou un concurs internacional de cocteleria acrobàtica, exhibicions de barmans i un gintour.

A aquestes iniciatives gastronòmiques, cal sumar la Fira Marinera que va tenir lloc a mitjans del mes de maig, un esdeveniment que ofereix diferents productes d’artesania i alimentació relacionats amb el mar, així com demostracions a càrrec de la Confraria de Pescadors de Sitges, exposicions, tallers i animació infantil amb el mar com a eix principal.

I no tot és oci a Sitges. Per a aquells que busquen un indret per als seus negocis sembla que també la localitat els satisfà. El balanç 2011 del Sitges Convention Bureau dóna un total de 675 reunions i esdeveniments, més de 45.000 delegats i més de 59.000 pernoctacions en hotels de Sitges. Aquestes xifres suposen un creixement del 9’3% respecte el 2010 i un impacte econòmic per al municipi de més de 34 milions d’euros.

Back to top button