superior

EstudisFormació

Una Setmana Santa una mica millor que la de 2018

Més del 70% dels turistes de la Setmana Santa és estatal (catalans i de la resta d’Espanya). Com en anys anteriors els quatre dies festius seran els de màxima afluència. Les previsions dels allotjaments catalans és superar el 80% d’ocupació a la costa i d’entre el 65% i el 75% a les zones d’interior.

En el cas de la ciutat de Barcelona l’ocupació pot rondar el 85%, una previsió molt per sobre dels resultats de l’any passat.

En termes generals l’ocupació turística durant la Setmana Santa serà molt similar a la de l’any anterior. La costa podria tenir uns indicadors superiors a 2018 mentre que l’interior i la muntanya estaria en els mateixos percentatges. Les últimes nevades podrien propiciar que una part dels turistes vulguin aprofitar els últims dies a les estacions d’esquí. Per les característiques de la demanda turística de la Setmana Santa els empresaris confien en les reserves d’última hora, condicionades a la previsió meteorològica.

A les zones de la Costa Brava i la Costa Daurada el turisme esportiu i familiar serà el més important. Ja és tradició que aquestes destinacions organitzin campionats esportius dirigit a públic infantil que aconsegueix desplaçar a famílies senceres durant aquests dies de vacances coincidint amb els tornejos. Una dada destacada per positiva és la previsió a les comarques de Lleida. Oscil·larà entre el 80% i el 95% de dijous Sant fins al dilluns de Pasqua i estimen que divendres podrien tenir en molts establiments fins a la plena ocupació.

Articles relacionats

Back to top button