superior

AllotjamentDestinacionsEmpreses

Hotels “temàtics” per a esportistes

La Val d’Aran disposarà a partir d’aquest estiu d’un hotel especialitzat en ciclisme, el Montarto Bike Hotel, i a Banyoles s’ha inaugurat l’hotel L’Ast, pensat específicament per a esportistes professionals.

El Montarto Bike Hotel, situat a Baqueira 1.500, al municipi de Naut Aran, es planteja com un espai on els aficionats al ciclisme trobaran tot el que necessiten per practicar aquesta activitat, des de guies acompanyants a menús especialitzats per a esportistes. Entre l’oferta de l’hotel destaquen les sortides programades amb diversos nivells de dificultat (s’organitzen rutes pel Garona i pels Pallars i l’itinerari anomenat “Petit Tour de França”), com també la possibilitat de guia acompanyant i/o vehicle de suport.

El client disposa de servei gratuït de neteja de roba de ciclisme, fitxes tècniques dels itineraris, descàrrega gratuïta de les rutes, espai segur i amb videovigilància per guardar les bicicletes, taller i rentatge, i botiga d’accessoris i complements, com també lloguer de bicicletes de carretera, BTT i elèctriques.

A Banyoles, l’hotel L’Ast serà allotjament oficial de la Copa d’Europa de Triatló que es disputarà en aquesta localitat el pròxim juliol, i també han confirmat reserva diversos equips participants en la Volta a Catalunya de ciclisme.

Professionals i esportistes aficionats es poden beneficiar de les possibilitats que ofereix un municipi que compta amb un llac, experiència en rem i piragüisme i un entorn natural privilegiat. L’hotel compta amb un espai per netejar bicicletes, sala de massatges i té un acord amb el Club Natació Banyoles per disposar de les seves instal·lacions.

Tant la Val d’Aran com Banyoles disposen del segell d’especialització Destinació de Turisme Esportiu: la Val d’Aran , com a zona idònia per practicar activitats esportives d’alta muntanya, i Banyoles, certificada en rem i piragüisme en aigües tranquil·les.

Articles relacionats

Back to top button