superior

Destinacions

Lloret Turisme i el Lloret Convention Bureau promocionen l’oferta de vacances, de reunions i d’esports a Rússia

Del 17 al 22 de març, Lloret Turisme assistirà als principals esdeveniments promocionals de la ciutat de Moscou conjuntament amb el Patronat de Turisme Costa Brava i l’Agència Catalana de Turisme.

En concret, Lloret Turisme serà present a les fires Intourmarket i MITT presentant la seva oferta de vacances. Com a novetats, destaca l’obertura de la piscina olímpica, equipament amb potencial en el mercat rus a causa de la seva tradició en la natació però sobretot en la natació sincronitzada. L’altra novetat presentada és l’esdeveniment Lloret Formula Weekend, que se celebrarà a Lloret en el marc del Gran Premi de Formula 1 al Circuit de Barcelona de Catalunya aprofitant que enguany Rússia acull també una prova i disposa d’un pilot rus en la competició.

El dia 18 de març, el Lloret Convention Bureau serà present al Moscow MICE Forum, jornada comercial especialitzada en el turisme de reunions, on a causa de les abundants connexions aèries i coneixement de la destinació, Lloret té gran potencial de creixement.

El mercat rus és el 3r mercat estranger a Lloret de Mar, amb 107.590 viatgers (10,58%), darrere del mercat francès i alemany.

Jordi Orobitg, regidor de Turisme, explica: “Des de l’Ajuntament de Lloret de Mar es continua apostant pels principals mercats emissors i en el cas de Rússia i ex-repúbliques soviètiques aquestes són unes de les accions principals que arriben en un moment crucial a causa de la situació política entre la UE i Rússia pel conflicte amb Ucraïna.”

Des de l’Ajuntament de Lloret de Mar s’han enviat cartes al Govern espanyol demanant que es mantingui una comunicació ràpida i transparent amb els operadors turístics i mitjans russos per deixar ben clar que no hi haurà problemes amb la tramitació de visats turístics i que el turisme rus és molt important i benvingut a les nostres destinacions./Notícia emessa per Lloret Turisme

Articles relacionats

Back to top button