Empreses

La batalla legal entre Ryanair, eDreams i Google arriba a la seva fi

Ryanair ha arribat a un acord secret amb Google i eDreams per acabar la batalla legal que des de fa dos anys mantenen oberta sobre els anuncis online del portal de viatges a Google AdWords.

L’aerolínia va denunciar tant a eDreams com a Google perquè considerava que els anuncis que publicaven sobre preus de vols de Ryanair no corresponien als que la companyia oferia al seu web. Considerava així que estava enganyant als clients i així ho va traslladar al Tribunal Suprem d’Irlanda.

Ryanair no mantenia cap acord comercial amb eDreams i no acceptava que la plataforma agafés les tarifes de vols del seu lloc web i les presentés al propi portal cobrant-los per fer la reserva.

La informació de l’acord l’ha publicat el portal britànic Travelmole, que no obstant això explica que cap de les parts ha revelat les condicions de l’acord en considerar-les confidencials. Això sí, les tres parts s’han mostrat molt satisfetes d’haver solucionat aquest problema i de poder continuar oferint als seus respectius clients un bon servei.

Articles relacionats

Back to top button