superior

Formació

ANDONI ADURIZ I CARLES GAIG PROTAGONISTES DE LA IV TROBADA GASTRONÒMICA CETT

Durant una setmana, l’Escola d’Hoteleria i Turisme CETT es convertirà en un espai d’enllaç entre els alumnes que es preparen per formar part del sector i els professionals de la cuina.

La trobada inclou un calendari d’activitats amb xerrades, tallers, demostracions de cuina i tasts de productes de qualitat a càrrec de rellevants personalitats del món de la Restauració. Viure la realitat de la gastronomia professional en l’entorn pedagògic i posar l’alumnat en contacte directe amb l’activitat dels seus protagonistes, són els objectius principals d’aquesta IV Trobada.

Carles Gaig Padrí de la Trobada
El dimarts 18 de Maig a les 10.00h tindrà lloc la inauguració i conferència de la Trobada Gastronòmica a càrrec del prestigiòs cuiner Carles Gaig als salons Sitges i Llívia de l’Hotel Alimara.

Andoni Luis Aduriz, convidat especial
Andoni Luis Aduriz, propietari del Restaurant Mugaritz amb 2 estrelles Michelin, farà una demostració culinària a tots els alumnes de TCR i TSR.

Concursos de cuina, restaurants i còctels
El dimecres 19 i el dijous 20 de Maig es realitzarán el XV Concurs de Cuina i Restaurant i el IV Concurs de Còctels Originals Bacardi respectivament.

Ambdòs concursos tenen un jurat format pels millors professionals del sector.

PROGRAMA DE LA TROBADA GASTRONÒMICA

Articles relacionats

Back to top button