superior

Transport

L’Aeroport d’Andorra-la Seu fa néixer una aerolínia per connectar-se al món

La nova companyia Andorra Airlines ha anunciat que volarà des de l’aeroport d’Andorra -ubicat a la Seu d’Urgell- a París, Porto, Madrid i Palma de Mallorca.

L’aerolínia iniciarà els vols el mes d’abril amb dos avions llogats. La intenció dels propietaris és ampliar rutes a altres capitals europees i disposar aeronaus en propietat. L’estratègia de la companyia passa per ser el mitjà de connexió del país i dels Pirineus amb Europa. Això inclou tant els viatgers corporatius d’empresa com els turistes. La seva política de preus no es basa en el baix cost, entre d’altres motius perquè els avions són de capacitat reduïda, d’un màxim de 70 places.

Diuen que tenen un acord amb Amadeus per a la venda de bitllets, que aniran dels 100 als 260 euros per trajecte.

Segons han informat els socis, voldrien arribar al 24.000 passatgers aquest 2016. Aquesta primavera volaran dos cops per setmana a Madrid, un cop per setmana a Porto i a París. Andorra Airlines s’ha marcat com a objectius d’expansió volar el més aviat possible a Londres, quan s’hagin solucionat algunes dificultats vinculades a l’espai Schengen, i després a Italia, Alemanya, Països Baixos i Bèlgica.

La companyia invertirà d’inici 45 milions d’euros per tirar endavant el projecte, tot capital espanyol. Afirma que no compta amb cap subvenció pública de la Generalitat ni el Govern andorrà però agraeix la complicitat dels dos governs.

Articles relacionats

Back to top button