superior

Estudis

Un ebook recull les 10 tendències tecnològiques en Turisme pel 2016

Big data-open data, màrqueting digital, entorn mòbil, realitat virtual/immersiva, Internet de les coses, trans-comercialització, processament de llenguatge natural, gamificació, sistemes de personalització i impressió 2D/3D són les deu tendències tecnològiques en turisme per aquest any recollides en un ebook presentat recentment. En la seva creació hi han participat: el Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya, AndalucíaLab, FIT Canarias, Invattur, l’Instituto de Turismo de la Región de Murcia, ITH, Tecnalia, Turistec i Vicomtech.

Aquest ebook va sorgir com a idea a una de les reunions del grup de treball de Centres Tecnològics turístics, promogut per Invattur i Thinktur, per posar en valor la tasca realitzada per aquests centres, donar una major difusió a les activitats que es posen en marxa, i generar iniciatives conjuntes entre les entitats.

Per això, en aquest informe s’han reflectit les principals tendències associades a les noves tecnologies que han destacat els centres tecnològics i institucions relacionades amb el turisme, gràcies al seu coneixement del sector i a la seva relació amb la realitat empresarial local.

El president de la Plataforma Tecnológica del Turismo Thinktur, Fernando Panizo, ha destacat el paper de l’organisme que presideix com un ecosistema d’empreses proveïdores de béns i serveis al sector que pretén millorar la seva competitivitat i establir aliances. El primer “fill” d’aquestes simbiosis és aquest ebook que analitza les deu tendències tecnològiques en turisme que vénen.

Articles relacionats

Back to top button