superior

Allotjament

Leo Messi segueix invertint en hotels

L’estrella del futbol mundial, Leo Messi, ha ampliat la seva cartera hotelera, ara amb la compra d’un nou hotel a les Illes Balears.

La societat patrimonial del futbolista, Explotaciones Rosetel, dedicada a la gestió d’inversions hoteleres, ha adquirit l’establiment a l’est de l’illa de Mallorca. El SeaSun Fona és un holtel ‘Adults Only’ que està situat a S’Illot, concretament a Clot des Sards i Ses Planeres.

Amb aquesta operació Messi suma el seu tercer hotel -compta amb un a Sitges i un altre a Eivissa-. Va iniciar la seva aventura turística el 2017 amb el MiM Sitges de quatre estrelles i el va seguir el MiM Eivissa. Segons algunes informacions Messi va comprar aquest nou hotel de 98 habitacions al febrer i ja ha reformat tots els banys. És possible que pròximament escometi una profunda remodelació de tot l’establiment.

Per ara manté el nom original, tot i que no descarten que per al 2020 es comercialitzi amb la marca MiM. En aquests moments el preu per nit oscil·la entre els 93 euros i els 230 en temporada alta. Les mateixes fonts apunten que l’empresa hotelera catalana Majestic s’encarregarà de la gestió, igual que fa amb el de Sitges i Eivissa.

És notícia que Messi hagi comprat un hotel a Sitges

Els hotels de les celebrities, una inversió de moda

Les estrelles del futbol es vinculen al turisme

Articles relacionats

Back to top button