superior

Destinacions

Les estrelles del futbol es vinculen al turisme

Lionel Messi del FCBarcelona i Pep Guardiola, entrenador del Manchester City, són els últims noms lligats al futbol que s’han vinculat les darreres setmanes al turisme.

Messi, ambaixador de Turisme Responsable de l’OMT

c) German Parga

El jugador del F.C. Barcelona, Lionel Messi, ha estat nomenat ambaixador de Turisme Responsable per l’Organització Mundial de Turisme (OMT). L’entitat és l’organisme de les Nacions Unides encarregat de la promoció d’un turisme responsable, sostenible i accessible per a tots que contribueixi al creixement econòmic, a un desenvolupament incloent i a la sostenibilitat ambiental. Per això nomena a figures destacades per a que se sumin a la causa de difondre els valors positius i beneficis reals que el turisme pot representar.

Segons el secretari general de l’OMT, Zurab Pololikashvili, Lionel Messi ha estat nomenat per reflectir la unió de l’esport i el turisme i per l’interès mostrat pel futbolista en conèixer altres cultures sempre que viatja, el que l’ha portat a que sigui una figura important per a promocionar el turisme responsable.

Altres futbolistes nomenats ambaixadors per l’OMT són Fernando Hierro i Vicente del Bosque.

Al mateix temps, l’OMT i el F.C. Barcelona han subscrit un acord de col·laboració per a que les dues entitats defineixin àrees d’interès comunes del turisme i l’esport que permetin definir projectes conjunts.

Pep Guardiola promociona la Costa Brava
L’entrenador de Manchester City, s’ha convertit en ambaixador turístic de la Costa Brava. Ha participat en un acte promocional al Regne Unit per divulgar l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona entre agents de viatges, operadors turístics, companyies aèries i mitjans de comunicació del nord-est d’Anglaterra. La seva col·laboració amb la marca turística ja es va iniciar fa un temps, quan era entrenador del Bayern de Munic i va participar, juntament amb els germans Roca, en una acció similar organitzada també pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Articles relacionats

Back to top button