superior

Fires i Congressos

2014: calendari firal turístic a Catalunya

De les prop de 450 fires que se celebraran a Catalunya al llarg de 2014, una vintena estan dirigides a promocionar directament al sector del turisme.

D’entre les cites més destacades hi ha el SITC, del 4 al 6 d’abril a Barcelona; el saló de la Immersió, del 28 de febrer al 2 de març a Cornellà; la desena edició de la Seatrade Med, el principal congrés del sector de creuers de la Mediterrània, del 16 al 18 de setembre per primer cop a Barcelona; Hostelco i el Fòrum Gastronòmic que s’uneixen i se celebraran a finals d’octubre a la capital catalana; el Saló Internacional del Caravàning, de l’1 al 9 de novembre i l’EIBTM, del 18 al 20 de novembre i que continuarà celebrant-se a la Ciutat Comtal fins el 2016.

Altres cites estan pensades per promoure el turisme rural i el turisme d’interior, de muntanya i activitats de turisme actiu i esportiu. En aquest sentit, trobem el Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya, del 14 al 16 de febrer a Lleida; Muntanyum, a Duesaigües del 9 a l’11 de maig; Moianès Turisme i Lleure, a Castellterçol el 13 d’octubre; la Fira de la Muntanya de Vic, del 7 al 9 de novembre; Pirineu Esport, a Bellver de Cerdanya del 6 al 8 de desembre; i Firaski, del 6 al 7 de desembre a la Pobla de Segur.

En aquest calendari, cal afegir moltes altres cites gastronòmiques, de wellness i d’altres sectors que tenen un estret vincle amb el món dels viatges i del turisme. I dues cites del sector campista que s’han estrenat aquest any i que ja han anunciat la seva continuïtat: Innocamping, fira biennal de Lleida, i Girocamping de Girona, prevista per a principis de març de 2014.

[HOME]

Back to top button