superior

Fires i Congressos

Fòrum Gastronòmic i Hostelco junts el 2014

La propera edició del Fòrum Gastronòmic es farà conjuntament amb Hostelco amb la finalitat de sumar forces i recursos perquè els professionals tinguin una oferta molt més variada. Crearan una de les majors plataformes de la indústria gastronòmica del sud d’Europa.

“Cadascun guardarà la seva essència, però el fet d’arribar a aquest acord dóna com a resultat la suma de tres i no de dues”, ha afirmat Isabel Piñol, directora de Saló Internacional de l’Equipament per a la Restauració, Hoteleria i Col•lectivitats (Hostelco). A finals d’octubre de 2014, tots dos esdeveniments se celebraran al recinte de Gran Via II, de dilluns a dijous i es desprendran del cap de setmana i es dirigiran d’una manera més directa al perfil especialitzat.

Pep Palau, co-director del Fòrum Gastronòmic, ha declarat que “portar el Fòrum a Barcelona significa estar en un aparador de cara al món” tot i que han aclarit que aquest acord no significa que el Fòrum deixi la seva seu de Girona, on se celebrarà els anys senars. Per la seva banda la directora d’Hostelco destaca el fet que “una mateixa persona aprofitarà el seu viatge a Barcelona per visitar tots dos esdeveniments al mateix temps”.

En edicions anteriors el Fòrum Gastronòmic de Girona va rebre 24.000 visitants a la seva última edició de febrer 2013 i Hostelco 2012 va sumar 50.000 visitants

[HOME]

Back to top button