superior

Rural

Primera casa rural “5 espigues” a la Garrotxa

El Mas Can Batlle, al municipi de Santa Pau de la Garrotxa, és el primer establiment català distingit amb la máxima categoria de 5 espigues.

La Generalitat va posar en marxa aquest sistema de categorització l’any 2010 i fins ara s’hi han adscrit voluntàriament més de 500 cases de turisme rural de les més de 2.200 existents arreu del territori, D’entre els elements que es valoren a l’hora d’atorgar un nombre d’espigues determinat, trobem l’entorn de la casa i edificació; estances interiors; mobiliari; condicions de comercialització; serveis al visitant; i activitats culturals, de turisme actiu, familiars o d’agroturisme que s’ofereixen.

 

El Mas Can Batlle forma part de l’Associació de Turisme Rural de la Garrotxa que, segons els seus responsables, “és l’entitat, en proporció, amb més cases categoritzades de Catalunya. I tenir entre els nostres associats la primera casa amb cinc espigues representa una recompensa per tota la feina feta per posar al dia els establiments de turisme rural a la Garrotxa”.

L’entitat també destaca la participació dels més de 60 propietaris associats en la tasca de posicionar la comarca de la Garrotxa “com una destinació turística de qualitat”.

[HOME]

Back to top button