superior

AAVV i TTOOMercats

TUI es planteja suspendre els seus programes a Espanya

Les alarmes s’han tornat a encendre en el mercat britànic després de conèixer les intencions del govern del Regne Unit d’imposar la quarantena als turistes que tornin d’Espanya.

L’operador TUI està preocupat per la situació que es podria ocasionar als seus clients obligant-los a un aïllament domiciliari de 14 dies al tornar de les vacances. Per això, estudia suspendre el seu programa de viatges amb destinació Espanya.

Són diversos els estats europeus que han comentat la possibilitat de limitar o desaconsellar els viatges a Espanya després de l’augment de casos de coronavirus a Catalunya i l’Aragó. El govern britànic ha amenaçat en diverses ocasions amb imposar restriccions després que el 4 de juliol permetés que es reprenguessin els viatges.

Davant la possibilitat que el Regne Unit decreti en els pròxims dies o setmanes aquesta quarantena TUI ha dit que suspendrà el seu programa a Espanya. La mesura suposaria de facto l’eliminació pràctica de l’arribada de turistes britànics aquest estiu a Espanya.

En el cas de TUI, per precaució, ja han preparat alternatives per als clients que tinguin paquets reservats a Espanya per a les pròximes dates, des del canvi de destinació fins al reemborsament de l’import de la reserva.

El Foreign Office ha actualitzat els seus consells per als viatges a Espanya per advertir que en parts de Catalunya, inclosa Barcelona, ​​les autoritats demanen que només es surti de casa per realitzar activitats essencials.

Articles relacionats

Back to top button