superior

abajo

Allotjament

Els càmpings catalans tornen a destacar com els millors del món

Durant la fira CMT d’Stuttgart, una de les més importants d’Europa per al sector del càmping, fins a 18 establiments catalans han estat reconeguts com a Best Camping 2016.

Han estat els clubs d’automobilistes alemanys i holandesos (ADAC i ANWB respectivament) els que decideixen quins són aquells càmpings que reuneixen les instal·lacions i els serveis de màxima qualitat. Un cop valorats, ambdues organitzacions editen les seves guies on puntuen cada càmping. Rebre la màxima puntuació permet a aquests divuit establiments -9 de la Costa Brava, 8 de la Costa Daurada i 1 de la Costa de Barcelona- situar-se entre l’elit europea dels càmpings. Enguany han estat poc més de 120 establiments d’Europa els que han rebut el Best Camping 2016.

Tant l’ADAC com la ANWB són uns prescriptors turístics valuosíssims perquè les seves guies arriben als més de 20 milions de persones que tenen associades. Alemanys i holandesos són els principals clients dels càmpings catalans. Tenen una gran tradició de les vacances en càmping i són exigents amb els estàndards de qualitat.

Els càmpings reconeguts han estat: Vilanova Park de Vilanova i la Gesltrú a la Costa Barcelona; Sangulí, Tamarit, Templo del Sol, Playa Montroig, Els Prats, Park Playa Barà, Stel i Torre del Sol a la Costa Daurada; i Mas Sant Josep, Delfin Verde, Les Medes, La Ballena Alegre, Las Dunas, Aquarius, l’Àmfora, Laguna i Cypsela a la Costa Brava.

Articles relacionats

Back to top button