superior

Destinacions

La campanya SelfieYourCity genera més de 1.200 fotografies de la Costa Brava

Una iniciativa del Patronat de Turisme de la Costa Brava ha permès mostrar a Instagram espais de les comarques gironines poc coneguts. La campanya #SelfieYourCity és un concurs de selfies a les xarxes socials que ha comptat amb la col·laboració dels consells comarcals i 45 ajuntaments de Girona.

La iniciativa ha durat sis mesos durant els quals 249 usuaris d’Instagram han generat més de 1.200 fotografies que, segons el Patronat de la Costa Brava, han estat visualitzades per 228.385 usuaris. Aquestes fotografies han acumulat 42.446 likes.

Cada municipi participant en la campanya d’Instagram va definir tres punts fotogènics de la població i per cada un d’aquests punts s’havia d’escollir un guanyador que podia obtenir premis com ara estades, lots de productes, activitats turístiques, visites guiades, àpats en restaurants o entrades a espais, entre d’altres.

Les fotografies participants en aquest concurs portaven l’etiqueta #Selfie més el nom del municipi, i anaven acompanyades de #SelfieYourCity i #InCostaBrava o #InPyrenees, depenent de la zona on tingués lloc l’activitat, expliquen des del Patronat. La campanya ha servit també per crear continguts a les xarxes socials d’indrets turístics poc concorreguts de la Costa Brava. Fins a 137 espais han pogut dinamitzar-se gràcies a les fotos dels instagramers. A http://selfieyourcity.com es poden consultar els municipis, el detall dels indrets i les fotografies realitzades.

Articles relacionats

Comproveu també
Close
Back to top button