superior

Destinacions

Una ruta turística per la Barcelona del disseny

Barcelona Centre de Disseny (BCD), amb la col•laboració de Turisme de Barcelona, han creat un mapa amb els 150 punts d’interès vinculats a la cultura del disseny de la capital. Barcelona es col•loca així a l’alçada d’altres capitals internacionals que tenen un mapa específic sobre disseny.

Barcelona Design Tour és la guia que recull els principals locals, edificis singulars, entitats, escoles, hotels, bars, restaurants, botigues de moda i llibreries, així com d’altres indrets de rellevància, que ajuden a entendre per què Barcelona s’ha convertit en una de les capitals mundials del disseny, comenten des de BCD.

Va dirigida als visitants de la ciutat i és una nova aportació a la diversificació turística que en aquest cas suma turisme i disseny. L’objectiu d’aquest nou recurs, comenten, “és promoure el sector disseny entre els visitants i potenciar el posicionament de la ciutat com a punt de referència en aquest camp”. Segons Joan Gaspart, president de Turisme de Barcelona, “contribuirà a fer més competitiva la promoció turística de la ciutat”.

El projecte vol aprofitar els signes d’identitat de Barcelona i pels quals és coneguda al món: cultura, creativitat, art, música, tendències i disseny. La guia és gratuïta i s’actualitzarà de forma periòdica. Es pot trobar des del 16 de març a les oficines d’informació que Turisme de Barcelona té repartides per la ciutat i a diverses entitats relacionades amb el disseny de la ciutat. A més, compta amb una versió online a www.bcd.es i www.barcelonaturisme.com.

Back to top button