superior

Destinacions

Proposen la marca Costa de Barcelona per unir l’entorn de la capital

La Diputació de Barcelona vol agrupar sota la marca Costa de Barcelona tota l’oferta turística de les comarques que envolten a la capital catalana. La suma de tota aquesta oferta la situaria al nivell de destinacions com Mallorca, Tenerife i la Costa del Sol, amb més de 1,5 milions de visitants estrangers i més de 15 milions de pernoctacions.

L’objectiu és unir les dues marques costaneres que existeixen en la província: Costa de Barcelona-Maresme per a la comarca del Maresme i Costa de Garraf -que agrupa al Baix Llobregat, Penedès i Garraf-.

La proposta encara ha de ser aprovada per l’administració autonòmica que és la qual té la potestat per a crear les marques turístiques. Alguns territoris afectats com el Penedès ja han dit que no es veuen identificats amb la denominació de costa i s’oposen a ella. A pesar d’això els impulsors de la iniciativa busquen començar la promoció turística basada en la nova marca en la temporada 2012.

Reivindiquen la fortalesa d’actuar de forma coordinada per a *publicitar el litoral d’una província amb més de 100 quilòmetres de costes, 12 espais naturals, paisatges rurals i muntanyencs, 311 poblacions, cinc viles termals i nou balnearis.

Back to top button