Tecnologies

Clickair presenta un portal B2B per a clients corporatius

L’aerolínia, amb base operativa a Barcelona, ha presentat clickair.com/profesional, una plataforma d’Internet dirigida a les empreses, agències de viatge i turoperadors, que segons la companyia, permetrà “controlar i gestionar d’una manera àgil i eficient els viatges de negoci o de plaer per a grups.”

Clickair ha llançat aquest nou servei a l’estil de les plataformes de comerç electrònic B2B. Les empreses que obrin una compta en aquest espai professional tenen la possibilitat de beneficiar-se d’ofertes de productes exclusius. Les agències que es registrin rebran un incentiu per cada venda que realitzin.

La companyia Clickair te connexions entre mig centenar de destinacions d’Espanya, les illes Britàniques, l’Europa continental i el nord d’Àfrica, amb una flota de 24 Airbus A-320. La seva previsió per al final del 2008 és transportar 7,2 milions de passatgers, un 60% més que els 4,5 milions de l’any passat, en vols amb origen a Barcelona, Sevilla, Màlaga, València, La Corunya, Bilbao i Vigo.

Back to top button