superior

abajo

Ferroviari

Incentivar el turisme de reunions a través de l’AVE

A l’octubre, Lleida serà la seu de l’Assembla de la Xarxa de Ciutats AVE, una trobada que coincidirà amb el desè aniversari de l’arribada de l’Alta Velocitat a Lleida.

La participació de Lleida en la Xarxa AVE contribueix a la internacionalització de la ciutat ja que, pel sol fet de formar-ne part, ja la comercialitzen dos operadors estatals (Muchoviaje i El Corte Inglés) i s’ha tancat un acord perquè també ho faci Rail Europe, principal operador a nivell europeu.

Un dels segments que es vol potenciar a través de les connexions amb l’AVE és el del turisme de reunions. Tant Lleida com Girona han signat convenis de col•laboració amb Renfe amb l’objectiu de fomentar els viatges de negocis, els congressos i les convencions.

Gràcies a aquests convenis, Renfe ofereix preus especials i descomptes per tots els assistents als congressos, convencions i fires que es realitzen a les dues ciutats.

Per la seva banda, els responsables turístics de Lleida i Girona promocionaran els serveis de Renfe i informaran als organitzadors dels esdeveniments d’aquests descomptes.

[HOME]

Back to top button