superior

Mercats

Millor Destinació Europea 2023, Varsòvia

El reconeixement l'atorguen les votacions que promou el web de viatges European Best Destinations

La capital de Polònia ha aconseguit superar 21 ciutats europees més i alçar-se amb el títol de Millor Destinació Europea 2023. Han estat usuaris d’Internet de tot el món els que decideixen la ciutat guanyadora.

Varsòvia ha estat una gran desconeguda, però l’increment de les connexions aèries ha facilitat que entri al circuit de les capitals turístiques del continent. Un cas similar li ha passat a Cracòvia que sent la segona ciutat del país rep més turistes que la capital en part per l’aposta de les aerolínies per multiplicar les rutes cap allà.

El coronavirus i la guerra d’Ucraïna ha disminuït l’afluència de turistes els darrers anys. El conflicte bèl·lic que viu la seva veïna Ucraïna ha mostrat Polònia com un país obert i hospitalari, encara que la seva proximitat a la zona li ha pogut restar intenció de viatge.

Aquest premi pot ser un revulsiu. El ric atractiu turístic de Varsòvia és evident. La ciutat compta amb una història interessant i una oferta cultural rica amb museus nous, galeries d’art i un calendari ple d’esdeveniments. Sens dubte, European Best Destinations és una bona notícia per als responsables de la promoció turística que esperen que Varsòvia recuperi l’afluència turística internacional.

Articles relacionats

Back to top button