superior

Destinacions

Préstecs bonificats per modernitzar els allotjaments turístics

La línia oberta és de 40 milions d'euros que ja es poden sol·licitar fins que s’exhaureixi aquesta quantitat

La Generalitat de Catalunya posa a disposició dels allotjaments turístics capital en forma de préstecs per finançar inversions de millora dels allotjaments turístics. L’administració bonificarà el cost financer que generi el préstec per fer-lo atractiu a les empreses.

S’hi poden beneficiar establiments hotelers, apartaments turístics, càmpings i establiments de turisme rural amb seu a Catalunya. Les inversions es poden utilitzar per realitzar obres i reformes en accessibilitat, ampliació de les instal·lacions, millores d’eficiència energètica i de gestió de l’aigua.

L’Institut Català de Finances aportarà el global de l’import dels préstecs (40 milions d’euros) i la Direcció General de Turisme destinarà 5,6 milions d’euros per bonificar el 2% del tipus d’interès. L’import dels préstecs pot oscil·lar entre els 60.000 € i 4 milions d’euros sent possible finançar el 100% de les actuacions subvencionables. El termini màxim és de 10 anys amb possibilitat d’un període de carència de fins a 2 anys.

Els establiments que hi vulguin sol·licitar el préstec han d’estar al Registre de Turisme de Catalunya, tenir la seva seu operativa a Catalunya i tenir una antiguitat de mínim 2 anys.

Consulta tota la informació en aquest enllaç: https://www.icf.cat/ca/productes-financers/prestecs/icf-turisme

 

Articles relacionats

Back to top button