superior

Destinacions

El FC Barcelona promociona Catalunya als Estats Units

Des de fa més de 10 anys l’ACT i el Barça col·laboren per donar visibilitat a la marca turística Catalunya a nivell mundial

La marca Catalunya està present durant tota la gira de pretemporada del El FC Barcelona. Els jugadors i el seu staff llueixen el logotip de Catalunya al polo de passeig amb les dues marques comercials del club (Nike i Spotify).

A més, la marca també té visibilitat a les tanques dels camps d’entrenament juntament amb altres suports gràfics com els fons publicitaris de les rodes de premsa organitzades pel FC Barcelona i les acreditacions del personal de l’equip de futbol i de la premsa.

El director de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), Narcís Ferrer i Ferrer, explica que “aquesta és una de les accions que formen part de l’acord de col·laboració entre l’ACT i el club, vigent des del 2012. Les dues organitzacions estem satisfetes dels bons resultats dels convenis d’anys anteriors i l’actual estarà vigent fins el 2024”. Segons Ferrer, “l’aliança que tenim amb el FC Barcelona ens permet impulsar el reconeixement de la marca Catalunya arreu del món”.

Coincidint amb les participacions esportives del club de futbol la Generalitat de Catalunya organitza presentacions turístiques i empresarials a directius de multinacionals nord-americanes.

Articles relacionats

Back to top button