superior

Estudis

El turista espanyol opta per les vacances a l’agost i tria una destinació nacional

L’estacionalitat del turisme continua sent una realitat. El 70% dels espanyols prenen vacances entre el juliol i l’agost.

Segons dades de l’Observatori Nacional del Turisme Emissor (ObservaTUR), el 40% tria el mes d’agost per al gaudi de vacances. Només per als més grans de 65 anys, tant el mes de juny com el de juliol superen l’agost.

D’altra banda, aquest agost els turistes nacionals gasten un 10% més que els que fan vacances al mes de juliol. També detecta l’estudi que els espanyols prefereixen per a aquest període una destinació turística nacional, el 67%.

El perfil del turista d’aquestes setmanes d’estiu és d’una persona que viatja amb cotxe (57%) acompanyat de la parella (76%), que opta per una destinació preferiblement de sol i platja i que gastarà 625 euros per persona.

Pel que fa a estada mitjana, la meitat dels espanyols aquest mes d’agost gaudiran d’unes vacances d’estiu com a mínim de 8 dies. Les principals destinacions seran: Costa Mediterrània (18%), Andalusia (18%) i el Cantàbric (13%).

Articles relacionats

Back to top button