superior

Formació

2009, el millor any de COMUNICATUR

Amb 331.135 pàgines de notícies consultades i 1.059.743 hits COMUNICATUR tanca el seu segon any d’existència consolidant-se com el primer mitjà de comunicació pensat per als professionals del turisme a Catalunya.

Des de la seva posada en marxa, l’abril de 2008, més de 43 mil visitants han confiat en COMUNICATUR per informar-se. En els darrers 12 mesos s’han acumulat més d’un milió d’impactes i, mes rere mes, s’ha incrementat entre el 15 i el 20% el nombre de visitants i de notícies llegides respecte l’any anterior.

En aquest temps de funcionament, COMUNICATUR ha multiplicat per dos el nombre de destinataris del butlletí quinzenal de notícies, passant dels poc més de 5.000 contactes als 10.000 actuals. Només en 2009 el butlletí ha provocat 290.000 enviaments entre contactes d’empreses i institucions del sector turístic: agències de viatges, centrals de reserves, hotels, apartaments, cases rurals, càmpings, empreses d’activitats turístiques i complementàries, sector MICE, transport, universitats, associacions sectorials, institucions, administracions…

El compromís de l’equip de COMUNICATUR és oferir informació i coneixement de valor perquè els professionals turístics estalviïn temps en el procés de rebre la informació que realment interessa. I tot des d’un canal pensat i realitzat des de Catalunya.

Gràcies per la confiança que ens mostreu i gràcies també a tots aquells que en 2009 han col•laborat en entrevistes i articles per compartir el seu coneixement amb tots els professionals.

Articles relacionats

Back to top button