Aeri

Barcelona-Berna i Barcelona-Budapest, ara amb connexió diària

La companyia aèria Sky Work Airlines ha anunciat que, a partir del proper 27 de març de 2011, operarà diàriament la ruta entre Barcelona i Berna (Suïssa). D’aquesta manera, Sky Work Airlines amplia el nombre de freqüències de l’únic vol existent entre la capital catalana i la suïssa.

Sky Work Airlines va obrir, el passat mes d’abril, la nova connexió entre Barcelona i Berna, però amb una freqüència de només 3 vols setmanals. Tanmateix, la creixent demanda que ha experimentat aquesta ruta durant aquest temps, tant per part del mercat suís com català, ha animat l’aerolínia a augmentar el nombre de freqüències, que a partir del 27 de març serà d’una per cada dia de la setmana.

La connexió Barcelona-Berna pot ser especialment atraient, durant la temporada d’hivern, per al públic català que vulgui anar a esquiar als Alps, ja que l’aeroport de Berna es troba situat molt a prop de les pistes d’esquí.

Vol diari Barcelona-Budapest

També a partir del 27 de març, la companyia hongaresa Malev operarà quatre vols setmanals entre Barcelona i Budapest. Amb aquests vols, sumats als tres actuals, Barcelona i Hongria tindran connexió aèria diària. Amb l’objectiu de promoure la nova ruta, una desena de periodistes hongaresos del sector turístic, convidats pel consolat d’Hongria, viatjarà a Barcelona en un d’aquests vols per conèixer de primera mà la ciutat i els seus equipaments i atraccions turístiques.

Back to top button