Formació

7 beques per formar-se a les Oficines de Promoció Turística de Catalunya

L’Agència Catalana de Turisme (ACT) ofereix un any més l’oportunitat de formar-se en l’àmbit de la promoció turística a través de la concessió de les seves beques anuals remunerades.

Enguany, l’Agència Catalana de Turisme vol cobrir 2 places a Frankfurt, 1 a París, 1 a Brussel•les, 1 a Londres, 1 a Nova York i 1 a Madrid. Les sol•licituds poden presentar-se fins el 15 de setembre de 2015.

Aquestes beques tenen un doble objectiu: formar professionals en l’àmbit del sector turístic català i proporcionar-los una experiència qualificada que els permeti posteriorment incorporar-se al mercat de treball.

Per accedir a aquestes beques cal disposar, entre d’altres requisits, d’una titulació universitària (grau, llicenciatura o diplomatura), tenir la nacionalitat d’un estat membre de la Unió Europea, tenir l’empadronament a Catalunya mínim de dos anys, tenir el certificat de nivell de suficiència de català, tenir coneixement del castellà i de l’idioma/es oficial/s del país de destinació, i no tenir més de 30 anys.

La beca cobreix l’any 2016 amb possibilitat de prorrogar-les un any més. La dotació econòmica varia en funció de la destinació i oscil•la entre els 16.562 i els 25.395,11 euros per a l’any 2016.

Aquesta és la 18ena promoció de becaris de l’ACT i, des que l’any 1997 va sorgir la primera promoció, ja han gaudit d’aquestes beques més de 150 joves.

Més informació:  http://www.act.cat/qui-som/treballa-amb-nosaltres

Articles relacionats

Back to top button