superior

Fires i Congressos

B-Travel ha obert les inscripcions per a les Jornades Professionals

La propera edició de B-Travel proposa un espai únic perquè els professionals del sector intercanviïn sinergies i uneixin experiències per potenciar la revolució dels viatgers.

De la mà d’experts es realitzaran una sèrie de debats B2B sobre el turisme experiencial, vist com una oportunitat de desenvolupament i classificats en blocs temàtics que inclouen casos d’èxit. El valor afegit del turisme esportiu, diferenciar-se amb experiències úniques, i reptes i oportunitats de la eno-gastronomia, són algunes  de les temàtiques que inclouran aquestes jornades.

B-Travel ja ha obert les inscripcions i es poden descarregar les acreditacions i el programa a la pàgina web.

A més, un any més el saló ofereix un espai de reclutament i networking on trobar professionals del sector. Aquest MarketPlace està co-organitzat per Barcelona Activa. També torna una nova edició de SynergyS. Una activitat que vol crear sinergies i oportunitats reals de negoci que permetin trobar solucions innovadores per a les PIME i noves empreses.

I per a aquells interessats en el món dels bloggers, Travel Bloggers Meeting prepara una trobada especial en aquesta edició de B-Travel on es convocaran prop d’un centenar de blocaires de viatges.

Articles relacionats

Back to top button