superior

Formació

La Diputació de Barcelona i el CETT promouen la professionalització del sector

Com és conegut, el CETT és un grup on destaca el centre universitari de referencia de Turisme, Hoteleria i Gastronomia, que està adscrit a la Universitat de Barcelona. Amb una llarga trajectòria i una extensa oferta acadèmica, és un dels principals referents del sector.
Ara la Diputació de Barcelona ha arribat a un acord amb el CETT per impulsar projectes que promoguin l’emprenedoria i professionalització del sector turístic, el coneixement turístic i la promoció dels productes gastronòmics locals de la província de Barcelona.

L’acord estableix que la Diputació donarà suport a algunes de les iniciatives que promou el CETT, com ara el Premi CETT Fundació Projectes emprenedors en el sector turístic, hoteler i gastronòmic; IV CETT Smart Tourism Congress Barcelona 2022 i la Trobada Gastronòmica 2022.

La diputada de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, Eva Menor durant el seu parlament. Foto: Diputació de Barcelona

A l’acte institucional de rubrica del conveni han participat la diputada  de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, Eva Menor i la CEO del CETT, la Dra. Maria Abellanet.
En els parlaments, Eva Menor va dir que «aquesta col·laboració institucional consolida el nostre compromís per a la professionalització del sector i la planificació i gestió de les destinacions a partir del coneixement i la intel·ligència turística. En aquests moments és clau donar suport a l’emprenedoria, cal ajudar les empreses turístiques que ara comencen, tot fomentant la innovació i l’impuls del talent. Aquest conveni, així mateix, ha de donar impuls a la gastronomia i als productes autòctons del nostre territori, com a elements diferenciadors que són de les destinacions turístiques, i sempre amb la mirada posada en la sostenibilitat entesa des del punt de vista econòmic, ambiental i social».

Per la seva banda, la Dra. Abellanet va assegurar que «el coneixement, la innovació i la tecnologia són palanques de transformació del sector que des del CETT impulsem amb rigor científic i rellevància pràctica, des d’una perspectiva ètica i de sostenibilitat, en estreta col·laboració  amb el sector turístic. Tenim clar que cal participar i implicar-se amb totes les institucions que volen fer tot el possible per un turisme millor, sostenible i responsable com és el cas de la Diputació de Barcelona».

Articles relacionats

Back to top button