TT.OO. AA.VV.

Agència ACAV, segell de garantia

L’ACAV viu un moment en què ja ha assolit molts dels objectius que es va plantejar fa quatre anys. Com a associació viva i activa, el seu reelegit president, Francisco Carnerero, ha explicat a COMUNICATUR que tenen el repte de treballar en un nou pla estratègic establint els objectius pels propers anys. Convertir ACAV en una marca de garantia i qualitat n’és un dels principals.

“Volem conscienciar el públic final de la importància de contractar els seus viatges amb una agència de l’ACAV”. En aquest sentit, l’associació catalana acaba d’endegar una campanya de publicitat destinada al consumidor que ha suposat una inversió superior als 100.000€. Informació prèvia sobre possibles desastres naturals en una destinació, recuperar maletes perdudes, l’acompliment dels serveis contractats, etc. són alguns dels aspectes que toca aquesta campanya.

Un altre objectiu prioriitari és incrementar el nombre de socis, tant d’agències de Catalunya com de fora de Catalunya. “Cal tenir en compte –ha afirmat Carnerero- que avui l’ACAV ja te més de 100 punts de venda associats fora de Catalunya”.

Unitat amb Ucave i previsions

Sobre la unitat ACAV-UCAVE, Carnerero ha explicat “que si bé no s’ha aconseguit arribar a una unificació i tot i que cadascuna manté la seva autonomia i independència, hem establert una col•laboració que està donant resultats molt positius. Mantenim reunions periòdiques on consensuem accions en defensa dels interessos dels nostres associats”.

Pel que fa a les perspectives de la campanya d’estiu 2009, ACAV confirma les previsions d’ara fa uns mesos d’una caiguda de les reserves d’un 20%: “es constata una contenció rellevant de la despesa per part dels consumidors que també afecta el nostre sector”, conclou el seu president.

Back to top button