superior

TT.OO. AA.VV.

Les agències de viatges catalanes constaten una reculada del 25% en les reserves d’estiu

Les agències de viatges catalanes han constatat una reculada d’entre el 20 i el 25% en el nombre de reserves registrades per a aquest estiu, una temporada en què els usuaris elegiran viatges més curts i a preus més competitius, segons les estimacions de l’Associació Catalana d’Agències de Viatges (Acav).

L’entitat ha assegurat que aquesta temporada turística serà "complexa" a causa de la crisi econòmica, que farà que els viatgers considerin "igual d’important el destí que el preu".

Tot i que els consumidors estan "posposant" la seva decisió de compra en espera de veure l’evolució de l’oferta i de la situació econòmica, l’Acav ha apuntat que al juliol hi haurà "una activació de les reserves" i una major contractació de viatges a través de les agències que"han adaptat la seva oferta".

Entre els destins més sol•licitats destaquen Balears, Canàries i el turisme interior, així com també capitals europees i països de la Mediterrània –inclòs el nord d’Àfrica i el Pròxim Orient–. A més, els Estats Units i el Canadà també seran destinacions demandats, i Mèxic experimentarà una recuperació després de la crisi pel virus de la nova grip, que ha afectat la demanda./Ag. EP

Back to top button