Formació

ACAV i CETT proposen incentivar els contractes d’estudiants

L’Associació Catalana d’Agències de Viatges (ACAV) i l’Escola Universitària d’Hostaleria i Turisme CETT-UB sumen esforços per a aconseguir que l’administració permeti la realització de contractes laborals duals que incentivin a les empreses a contractar estudiants en formació.

Francisco Carnerero, president d’ACAV i Maria Abellanet, directora general i consellera delegada del CETT han signat un conveni que busca promoure la formació, la gestió empresarial, les activitats d’investigació i pedagògiques que aportin interès pel turisme i pel prestigi de les agències de viatges.

A més, ACAV s’incorpora al Consell d’Empreses CETT-UB del que actualment ja formen part: Fundació Alícia, Carlson Wagonlit Travel, Grupo Husa, Grup Soteras, Paradís Group, Hotel Arts, Hoteles Hesperia, Sodexho, Turisme de Barcelona, Vueling i Port Aventura.

Un altre acord establert en el conveni és la creació d’uns Premis ACAV d’ajuda a la investigació i a projectes d’innovació empresarial, que comptaran amb la col•laboració del CETT.

Articles relacionats

Back to top button