superior

Allotjament

250.000 autocaravanes fan turisme per Espanya

La destinació espanyola és una de les predilectes dels autocaravanistes de tot el món. 250 mil viatgen anualment pel territori i la tendència va a l’alça. S’està confirmant com una modalitat cada vegada més popular de fer turisme.

El sector del caravàning, que va passar la seva crisi particular durant la frenada econòmica, ha entrat en creixement.  El nombre d’autocaravanes noves destinades al lloguer està en creixement sostingut, un 29% més que fa un any. A banda, les vendes dels vehicles de caravana també viu una recuperació (les matriculacions han augmentat  Espanya un 25% respecte l’any passat).

El perfil del caravanista és el d’un matrimoni de mitjana edat (50-55 anys), de classe mitjana-alta que disposa de temps lliure, encara que en els últims anys el públic jove està augmentant, segons explica Fira de Barcelona que ja prepara la 33a edició del Saló Internacional del Caravàning. Una edició que comptarà amb més de 100 empreses expositores, més de 500 vehicles i una superfície expositiva un 50% més gran quela de l’anterior saló.

Articles relacionats

Back to top button