superior

AAVV i TTOO

L’Imserso ha començat la venda d’1 milió de places

Ja s’ha iniciat la comercialització del Programa de Turisme de l’Imserso per a la temporada 2018/2019 dirigit a les persones majors de les diferents comunitats autònomes. En aquesta edició l’oferta compta amb més de 300 hotels i prop d’un milió de places per a la venda.

Les encarregades de la comercialització són Mundosenior, per a la costa de la península i el turisme d’interior, i Mundiplan per a Canàries i Balears. Entre les dues sumen més de 16.000 mil agències acreditades per a la venda del Imserso. En el cas de Mundosenior es tracta d’una Unió Temporal d’Empreses, formada per Halcón Viajes i B the travel Brand. Per la seva banda, Mundiplan, format per Iberia, Alsa, Gowaii i IAG7, repetirà aquesta temporada la venda de les illes després de prorrogar el concurs públic que li va adjudicar aquest servei.

Catalunya, Galícia, La Rioja, País Basc i Astúries han estat les primeres en iniciar la venda i la resta de comunitats seguiran durant el mes de setembre. Cada província té assignada un nombre de places per a la seva venda en funció de la seva població en edat de jubilació. Així, la venda eglaonada durant el mes segons residència no afecta en cap cas als clients. Els viatges per als majors de 65 anys poden començar a finals del mes d’octubre de 2018.

La Federació d’Associacions d’Agències de Viatges (Fetave) ha reclamat que en els futurs concursos d’adjudicació de l’Imserso es faciliti la constitució d’UTEs per augmentar la concurrència. Demana que les associacions d’agències de viatges puguin participar en la redacció de les condicions del concurs.

Articles relacionats

Comproveu també
Close
Back to top button