superior

AAVV i TTOO

Martí Sarrate reelegit president d’ACAVe. Què farà?

El 62% dels agents de viatges afiliats a ACAVe (Associació Corporativa d’Agències de Viatges Especialitzades) han revalidat durant l’assemblea general la candidatura de Martí Sarrate a la presidència de l’associació. L’altre candidat, Rafael Serra, ha rebut 92 vots enfront dels 152 de Sarrate.

Comunicatur va preguntar als dos candidats les línies mestres dels seus programes. En el cas del guanyador, que iniciarà el seu segon mandat i últim, segons la limitació establerta als estatuts d’ACAVe, això és el que ens va avançar:

Martí Sarrate

“La candidatura SEGUIM TREBALLANT PER TU la formem un grup de professionals amb àmplia experiència dins del sector que apostem per emprendre un conjunt d’accions de gran envergadura a les àrees de Màrqueting i Comunicació.  Presentem un ambiciós programa per consolidar els serveis i esdeveniments creats al llarg d’aquests anys i que ens han convertit en el principal referent del sector.”

Martí Sarrate també proposa un Pla de Màrqueting per potenciar la marca ACAVe, un pla estratègic per àrees, proactivitat dels associats, potenciar el web www.acavetravellers.com entre els consumidors i els associats.

Com a reptes d’ACAVe, el president vol reafirmar-la, dins del sector, com la major associació empresarial i més representativa, donar cobertura a tot tipus d’agències, i afegeix que “ampliar les nostres fronteres segueix sent una de les nostres màximes.” Destaca el suport a les petites agències de viatges mitjançant el programa GESTACAVe en assessoria comptable, fiscal i laboral.
[pro_ad_display_adzone id=”11897″]

Articles relacionats

Back to top button