superior

Destinacions

Un pressupost de 2,8 milions per a l’Any del Turisme Cultural 2018

L’Agència Catalana de Turisme durà a terme més de 150 accions adreçades tant al públic final com als professionals per promocionar el paper de la cultura com a factor clau de diferenciació i singularització de la destinació turística catalana.

Destina un pressupost de 2.800.000 euros en aquest Any del Turisme Cultural 2018 que es focalitzarà en els mercats de proximitat de França, Alemanya, Rússia, Itàlia, Regne Unit i Irlanda, Espanya, Bèlgica i Països Nòrdics, i en els mercats llunyans d’Estats Units i Canadà, Austràlia, Xina, Japó i Xile.

Un dels objectius de l’Any del Turisme Cultural és augmentar el volum d’ingressos per turista a partir d’una oferta d’experiències turístiques de més valor. Això, a partir de la transformació dels recursos culturals en productes turístics vendibles. També busca incrementar el consum d’experiències turístiques culturals dels visitants un cop són a Catalunya.

L’Agència considera que aquest Any temàtic és un desafiament bidireccional en el qual la cultura potencia la singularitat dels atractius turístics culturals, i el turisme assumeix el repte de fer valer la cultura i contribuir a la seva sostenibilitat social i econòmica.

Articles relacionats

Back to top button