superior

DestinacionsFormació

La Diputació de Barcelona crea un Mapping al seu edifici històric

Un espectacle de gran format projectat sobre l’edifici modernista de Can Serra, l’edifici històric de la Diputació de Barcelona, situat a la confluència de Rambla Catalunya amb Diagonal, és la nova i artística proposta que la Diputació fa per mostrar que Barcelona és molt més.

Un espectacle total, de música, llum i color, perquè sobre la façana modernista de l’edifici projectat per Josep Puig i Cadafalch emergiran imatges representatives de l’oferta turística de les comarques de Barcelona, amb un repàs a la cultura, la natura i l’oci. Tot interactuant perfectament amb els elements arquitectònics de la façana.

El Mapping es una tècnica de projecció d’imatges i objectes virtuals sobre qualsevol tipus de superfície. S’ha convertit en un art molt exitós, ja que els artistes que el preparen conjuguen a la perfecció les imatges amb el lloc on s’ha de projectar, donant un resultat molt espectacular.

El Mapping de Barcelona és molt més és farà tres cops cada dia i és podrà veure fins l’1 d’abril, amb el següent horari:

  • Can Serra
    Rambla de Catalunya, 126
    Barcelona
  • Del 25 de març a l’1 d’abril: passis a les 20.50, 21.10 i 21.30 h.

El dissabte 24 de març no hi ha projecció perquè la Diputació s’adhereix al Dia del Planeta i apaga els llums dels seus edificis, contribuint així ala lluita contra el canvi climàtic.

Articles relacionats

Back to top button