La Diputació de Barcelona crea un Mapping al seu edifici històric

Un espectacle de gran format projectat sobre l’edifici modernista de Can Serra, l’edifici històric de la Diputació de Barcelona, situat a la confluència de Rambla Catalunya amb Diagonal, és la nova i artística proposta que la Diputació fa per mostrar que Barcelona és molt més.

Un espectacle total, de música, llum i color, perquè sobre la façana modernista de l’edifici projectat per Josep Puig i Cadafalch emergiran imatges representatives de l’oferta turística de les comarques de Barcelona, amb un repàs a la cultura, la natura i l’oci. Tot interactuant perfectament amb els elements arquitectònics de la façana.

El Mapping es una tècnica de projecció d’imatges i objectes virtuals sobre qualsevol tipus de superfície. S’ha convertit en un art molt exitós, ja que els artistes que el preparen conjuguen a la perfecció les imatges amb el lloc on s’ha de projectar, donant un resultat molt espectacular.

El Mapping de Barcelona és molt més és farà tres cops cada dia i és podrà veure fins l’1 d’abril, amb el següent horari:

  • Can Serra
    Rambla de Catalunya, 126
    Barcelona
  • Del 25 de març a l’1 d’abril: passis a les 20.50, 21.10 i 21.30 h.

El dissabte 24 de març no hi ha projecció perquè la Diputació s’adhereix al Dia del Planeta i apaga els llums dels seus edificis, contribuint així ala lluita contra el canvi climàtic.

0 0 0