superior

Fires i Congressos

B-Travel crea B-Travel Pro, un nou espai d’innovació per al professional del sector de viatges i transport aeri

B-Travel, el saló líder especialitzat en turisme d’experiències de Fira de Barcelona que se celebrarà del 20 al 22 d’abril al recinte de Montjuïc, donarà a conèixer als professionals del sector les noves tendències tecnològiques per millorar l’experiència del viatger. Així, amb la col·laboració de la Mobile World Capital Barcelona, el saló crearà B-Travel Pro, un nou espai sobre innovació destinat exclusivament a l’àmbit professional on diverses startups i ponents internacionals donaran a conèixer les iniciatives més disruptives del sector.

Aquesta zona acollirà el dia 20 d’abril un ampli programa d’activitats que donarà a conèixer les últimes innovacions tecnològiques aplicades al sector turístic amb la presència de 15 startups turístiques procedents de països europeus, Estats Units o Israel, entre d’altres. En aquest sentit, es duran a terme diverses mentoring sessions amb keynotes inspiracionals i diversos workshops i reunions entre emprenedors i grans empreses turístiques. Així mateix, també tindran lloc diverses sessions de pitching en què les startups presentaran les seves solucions davant els principals agents del sector i es potenciaran diverses activitats de networking amb la comunitat.

Compra d’entrades

Compra directament des de Comunicatur la teva entrada al B-Travel, l’event per a professionals del sector turístic

I aprofita el descompte que t’oferim fent clic en aquest banner

No et quedis fora!!!

Algunes dades d’interès sobre l’edició passada 2017

L’edició actual B-Travel Pro 2018

L’oferta de B-Travel Pro es completarà amb un cicle de conferències que giraran al voltant de dos eixos temàtics. El primer eix aeronàutic, que promociona el Comitè de Desenvolupament de Rutes Aèries de l’aeroport de Barcelona-el Prat, analitzarà les noves opcions de connectivitat entre aerolínies, especialment, entre les de baix cost i que, amb les noves tecnologies, estan canviant les regles del joc com han posat de manifest els acords subscrits entre Norwegian i Easyjet o Air Europa i Ryanair, així com el possible paper que els aeroports poden jugar en connectivitat amb un representant de Londres Gatwick, que donarà a conèixer el seu producte Gatwick Connect.

A més, l’Associació Corporativa d’Agències de Viatges Especialitzades (ACAVE) oferirà la perspectiva de les agències i proveïdors tecnològics com la islandesa Dohop o la britànica Air Black Box explicaran com contribueixen a què diferents companyies aèries es connectin entre sí.

Per una altra banda, també s’hi abordarà el procés transformador innovador que està vivint el sector de viatges i les aerolínies, las New Distribution Capabilities (NDC), que permeten multiplicar les possibilitats de venda i distribució de tot tipus de productes i serveis a través dels portals de les companyies aèries amb la participació de les agències American Express Travel i Carlson Wagonlit Travel, mentre que representants d’aerolínies i de startups tecnològiques com Caravelo, App in the Air i AirGateway mostraran la transformació que estan portant a terme i membres dels sistemes clàssics de distribució (GDP’s) explicaran la seva adaptació al nou mercat.

Al segon track, centrat en l’àmbit del sport hospitality amb l’organització Match Hospitality, s’abordaran les iniciatives que busquen enriquir l’experiència de l’usuari amb la participació de representants d’organitzadors d’esdeveniments esportius com Kate Beavan, directora de Hospitality i Experiències de Fórmula 1, entre d’altres, que presentarà les seves idees per millorar l’experiència de l’aficionat durant la disputa d’un Gran Premi.

“Amb aquesta nova zona d’innovació, B-Travel respon a una petició expressada pels professionals del sector de viatges i del transport aeri que reclamaven un espai propi en un certamen especialment dirigit al públic final. A B-Travel Pro, mostrarem com les innovacions més disruptives tenen com a gran objectiu millorar l’experiència del viatger. Per fer-ho possible comptem amb els diversos actius que té Barcelona com a hub d’innovació, aeroportuari o en l’àmbit de l’esport hospitality que ens permet tenir un posicionament diferencial respecte a altres esdeveniments del sector a nivell internacional”, afirma la directora del saló, Marta Serra.

En el marc de B-Travel Pro, tindrà lloc la primera edició de TopRail Fòrum, un congrés organitzat per la Unió Internacional de Ferrocarrils (UIC) en què s’hi abordaran les oportunitats de negoci que ofereix el turisme ferroviari avançant una nova tendència consistent en estendre la connexió intermodal, que habitualment s’utilitza per a mercaderies, a viatgers i que serà un dels tracks del futur B-Travel Pro.

El saló de les experiències

B-Travel reunirà les experiències viatgeres que ofereixen totes les comunitats autònomes i una important representació de països i regions del món, així com d’agències de viatges, companyies hoteleres i creuers.

L’oferta de B-Travel es completa amb Lleó, designada Capital Espanyola de la Gastronomia, i Renfe, que celebra el desè aniversari de l’AVE Barcelona-Madrid amb grans ofertes i promocions, que seran les grans protagonistes de l’edició d’enguany.

Articles relacionats

Back to top button